Expertise

Onze expertise is onder te verdelen in de volgende categorieën: Truck & Trailer Service, Keuringen, Onderhoud & Reparatie en Handel. Scroll verder voor meer informatie.
Daarnaast hebben wij ons de laatste jaren gespecialiseerd in poortautomatisering. Voor meer informatie hierover kunt u kijken op de pagina poortautomatisering.

Truck & Trailer Service

U kunt terecht voor onderhoud, reparatie en revisie aan uw vrachtauto of getrokken materieel. Van een kleine onderhoudsbeurt tot motor- of versnellingsbakrevisie.

Al deze werkzaamheden kunnen zowel bij u op het bedrijf als in onze eigen werkplaats uitgevoerd worden. Tevens kunt u ons inhuren als monteur, indien u even een paar handen tekort komt in uw eigen garagebedrijf.

Naast de onderhoudswerkzaamheden aan uw vrachtwagen kunnen wij voor u exterieure opbouwwerkzaamheden verzorgen. Hierbij kunt u denken aan:

 • Het monteren van accessoires, zoals brandblusserkasten, opstart/laadklepstekkers en luchthoorns.
 • Het aanbrengen van verlichting, zoals lampenbeugels, zwaailichten en werklampen.
 • Het monteren van maatwerkkisten in staal en rvs.
 • Het monteren van een hydrauliekset.

De opbouwwerkzaamheden kunnen plaatsvinden op nieuwe auto’s, maar ook op reeds rijdende auto’s. Ook indien u specifieke wensen heeft kunt u bij ons terecht. Wij denken graag met u mee over de mogelijkheden!

Tevens kunnen wij voor vrijwel alle truckmerken zowel nieuwe als gebruikte onderdelen leveren. Door de goede connecties met leveranciers kunnen wij de door u gevraagde onderdelen vaak al binnen een dag leveren. Bent u op zoek naar een onderdeel en wilt u dat wij u het zoeken uit handen nemen of denkt u dat een bepaald onderdeel niet meer te verkrijgen is? Wij gaan graag de uitdaging met u aan om u het onderdeel te leveren!

Keuringen

U kunt terecht voor de volgende keuringen:

 • NEN 3140 elektrische handgereedschap/machines
 • NEN 2484 Ladders, trappen
 • NEN 1004 (Rol)steigers
 • NEN 360/361 valbeveiligingen

Omdat wij weten dat het vaak lastig is om de keuringen van gereedschap en/of machines onder het werktijd te plannen, denken wij graag met u mee. Daarom kunnen wij de werkzaamheden bij u op locatie uitvoeren tijdens de werktijden, maar ook ’s avonds of in het weekend. Op deze manier heeft u er het minste last van en kunt u zoveel mogelijk productieve uren maken.

Indien tijdens de keuring blijkt dat gereedschap en/of een machine aan reparatie toe is, kunnen wij dit ook voor u verzorgen. Afhankelijk van de reparatie proberen wij dit zoveel mogelijk op locatie te doen zodat u zo snel mogelijk weer over uw gereedschap kunt beschikken. Ook buitenom de keuringen kunt u bij ons terecht voor onderhoud, reparatie, revisie en het verhelpen van storingen aan uw gereedschap en/of machines.

Daarnaast kunnen wij ook uw ladders, trappen en rolsteigers keuren.
Indien tijdens de keuring blijkt dat er onderdelen vervangen of gerepareerd moeten worden, kunnen wij dat voor u verzorgen. Dit kan, net als bij de gereedschapskeuringen, tijdens werktijd op locatie of in de avonduren en het weekend. Ook is het mogelijk om de keuringen en reparaties in onze werkplaats uit te laten voeren.

Voor informatie en de scherpe prijzen kunt u vrijblijvend contact met ons opnemen.

Onderhoud & Reparatie

Bij ons kunt u ook terecht voor diverse andere onderhouds- ,montage- en laswerkzaamheden.
Hierin zijn wij zeer breed inzetbaar van laswerk , klein constructiewerk tot het onderhoud van productielijnen en uiteenlopende montage werkzaamheden. Tevens kunnen wij diverse metaalbewerkingen voor u verzorgen.

Wij hebben de volgende lasapparatuur tot onze beschikking:

 • Elektrode lasapparaat 150Amp
 • Mig lasapparaat 300Amp
 • Tig lasapparaat 200 Amp ALU/RVS

Al deze werkzaamheden kunnen wij op locatie verzorgen of bij ons in de werkplaats.

Handel

Daarnaast doen wij op een zeer breed scala aan handel. Hierbij kunt u denken aan:

 • Hijsmateriaal , zoals hijskettingen, hijsstroppen, rondstroppen en staalstroppen.
 • Spanbanden, waarbij wij gespecialiseerd zijn in het leveren van speciale soorten, afmetingen en kleine partijen.
 • Cargomaterialen (alle vastzetmaterialen voor het transport).
 • Slijpschijven, waarbij wij een groot aantal soorten altijd op voorraad en tegen scherpe prijzen beschikbaar hebben.